4 βήματα για να κατοχύρωσετε την digital startup σας

4 βήματα για να κατοχύρωσετε την digital startup σας. Η κατοχύρωση συνήθως αφορά σε νομική προστασία από περιπτώσεις αντιγραφής ή κλοπής. Ακόμη και εάν ένας founder θεωρεί ότι η ιδέα του βρίσκεται στα πρώτα βήματά της και δεν απειλείται από ανταγωνιστές, θα ήταν καλό να είναι εξασφαλισμένος απέναντι σε ενδεχόμενους μελλοντικούς κινδύνους.

Πρόστιμο ΙΚΑ 10.550 Ευρώ – Θετική απόφαση σε Αίτηση Αναστολής του Γραφείου μας

Πρόστιμο ΙΚΑ 10.550 Ευρώ – Θετική απόφαση σε Αίτηση Αναστολής του Γραφείου μας

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΙΚΑ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Αποζημίωση 740 ευρώ σε επιβάτη που έχασε αποσκευή σε θαλάσσιο ταξίδι

Αποζημίωση 740 ευρώ σε επιβάτη που έχασε αποσκευή σε θαλάσσιο ταξίδι

Πόσο κοστίζει η υπηκοότητα στις άλλες χώρες – Golden Visa

Το καλοκαίρι του 2013 προβλέφθηκε με νόμο η χορήγηση πενταετούς άδειας διαμονής στην Ελλάδα, με δυνατότητα ανανέωσης, σε πολίτες τρίτων χωρών οι οποίοι διαθέτουν προσωπικά ή μέσω νομικού προσώπου ακίνητη περιουσία στη χώρα μας αξίας τουλάχιστον 250.000 ευρώ.

Yποβολή έγκλησης προσώπου στην αλλοδαπή από ειδικό πληρεξούσιο, βεβαίωση της γνησιότητας της υπογραφής από δικηγόρο χωρίς τη Σφραγίδα της Χάγης

έγκληση προσώπου στην αλλοδαπή δια δικηγόρου – έγγραφο πληρεξουσιότητας – βεβαίωση γνησιότητας υπογραφής – ιδιωτικό έγγραφο – Σφραγίδα της Χάγης

H αναδυόμενη ελληνική τεχνολογική επιχειρηματικότητα: Ένας δρόμος για την ανάπτυξη.

Τα παρατεταμένα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, σε συνδυασμό με το μεταναστευτικό ζήτημα, εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως «κρίση», χωρίς να γίνεται συζήτηση για μια νέα πορεία προς τα εμπρός βάσει μακροπρόθεσμων ευεργετικών λύσεων.

Δίκαζε βραδέως

Ο μέσος χρόνος απόδοσης δικαιοσύνης έχει υπολογιστεί στις 1589 ημέρες- 4,3 χρόνια. Στα διοικητικά δικαστήρια ο μέσος όρος είναι πολύ πιο ψηλός και η απόσταση που χωρίζει την Ελλάδα από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες κολοσσιαία. Οι εκκρεμείς υποθέσεις μετρούνται σε εκατοντάδες χιλιάδες.

Πώς θα μετατρέψετε την πρακτική άσκηση σε μόνιμη θέση εργασίας

Πολλοί είναι οι όμιλοι και οι επιχειρήσεις που προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης. Η πρακτική άσκηση είναι ένας τρόπος να τρυπώσετε σε μια επιχείρηση και αποτελεί μια ευκαιρία για εσας να διεκδικήσετε μια θέση πλήρους απασχόλησης.

Δύο στα δέκα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν ενημερώνουν τους καταναλωτές για το δικαίωμα υπαναχώρησης

Περίπου το 20% των ιστοσελίδων στην Ελλάδα, δεν παρέχει σαφή ενημέρωση σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης των καταναλωτών. Τροποποιείται ο Κανονισμός για την προστασία από αθέμιτες και επιθετικές εμπορικές πρακτικές

Η Google συμφώνησε με την Ένωση Εκδοτών για την ενίσχυση των ψηφιακών media

Η Ιταλική Ομοσπονδία Εκδοτών Εφημερίδων (FIEG) και η Google, υπέγραψαν μια στρατηγική συνεργασία με στόχο “την προώθηση μιας καινοτόμου προσέγγισης για τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης στην ψηφιακή εποχή”

Επαγγελματικές ιστοσελίδες και e-shops: ο παράδεισος των Hackers

Με τη ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου, των social media και του online marketing τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες χτίζουν το εταιρικό τους προφίλ, των κύκλο πελατών τους και την επαγγελματική τους δραστηριότητα μέσω των επαγγελματικών ιστοσελίδων, των e-shops και των social media.

Κοινή εκδήλωση με θέμα:”Νομικά ζητήματα μη εξυπηρετούμενων δανείων”, στις 16/6/2016, στο αμφιθέατρο Καρατζά της ΕΤΕ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΛΟΓΩΝ

Νίκη της Google σε υπόθεση πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση της Java σε εφαρμογές Android

Η Oracle, η οποία είχε ζητήσει ως αποζημίωση $ 9 δισεκατομμύρια δολάρια, θα προχωρήσει σε έφεση της απόφασης.

Ειρ. Βάμου – Χανίων (8/2016): Ρύθμιση χρέους και διάσωση περιουσίας για άνεργο δανειολήπτη

Με τη συνεργασία της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Η παραπομπή σε ιστότοπο που φιλοξενεί φωτογραφίες άνευ αδείας δεν στοιχειοθετεί προσβολή δικαιώματος

Κατά τον γενικό Εισαγγελέα Melchior Wathelet, η εισαγωγή σε ιστότοπο υπερσυνδέσμου παραπέμποντος σε άλλον ιστότοπο στον οποίο έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες άνευ αδείας δεν στοιχειοθετεί, αυτή καθ’ εαυτήν, προσβολή του δικαιώματος του δημιουργού.

31-33 Gounari str., Patra, Greece

Γούναρη 31-33, Πάτρα

+30 2610 224903

+30 2610 224909

[email protected]