Ίδρυση

Το Δικηγορικό Γραφείο «Αναγνωστόπουλος & Συνεργάτες» ιδρύθηκε το 1975 από τον Άλκη Νικ. Αναγνωστόπουλο, Δικηγόρο – Καθηγητή του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Πάτρας, ο οποίος ασχολήθηκε τόσο με την μαχόμενη Δικηγορία, έχοντας έντονη παρουσία στις δικαστικές αίθουσες σε όλη την Ελλάδα, όσο και με την ακαδημαϊκή εκπαίδευση με κύριους τομείς διδασκαλίας το Εμπορικό, το Διοικητικό και το Συνταγματικό δίκαιο, έχοντας συγγράψει και νομικά βιβλία.

Τη συνέχιση της εξέλιξης του Γραφείου με τις ίδιες αρχές, για τις οποίες αυτό έχει γίνει γνωστό, ανέλαβε ο Νίκος Αλκ. Αναγνωστόπουλος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με μεταπτυχιακούς τίτλους στο «Τραπεζικό & Οικονομικό Δίκαιο» του Πανεπιστημίου U.C.L. στο Λονδίνο, καθώς και στο «Ευρωπαϊκό & Διεθνές Δίκαιο» του Πανεπιστημίου Metropolitan στο Λονδίνο, αξιοποιώντας την εμπειρία από τις σπουδές και τη διαμονή του στην Αγγλία για σχεδόν 8 χρόνια.

Καθ’ όλη την ιστορία μας έχουμε χτίσει μια ισχυρή φήμη ως ένα Δικηγορικό Γραφείο, που μάχεται για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους εντολείς μας, έχοντας παράλληλα ως κύριο στόχο τη διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους.

Η Φιλοσοφία μας

Τα στοιχεία, που μας διακρίνουν, είναι τα εξής:

ΠΑΘΟΣ για τις υποθέσεις που αναλαμβάνουμε.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ. Η κάθε υπόθεση είναι σημαντική και μοναδική για κάθε εντολέα μας και τη χειριζόμαστε με συνέπεια.

ΑΜΕΣΗ και ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της πορείας της υπόθεσής σας σε κάθε στάδιο.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Θέλουμε να είμαστε ο «Προσωπικός Δικηγόρος» σας. Πιστεύουμε στη σχέση εμπιστοσύνης με τους εντολείς μας και επενδύουμε στο χτίσιμο και στη διάρκειά της.

Όλα τα παραπάνω συντείνουν στην επαύξηση του επαγγελματισμού του Γραφείου μας, με απώτερο στόχο την καλύτερη νομική εκπροσώπηση των εντολέων μας.

Αντιμετωπίζουμε κάθε νέα μας υπόθεση σαν μια ευκαιρία για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Οι Εντολείς μας

Το Γραφείο μας εκπροσωπεί τους εντολείς μας στις υποθέσεις τους ενώπιον των Δικαστηρίων, καθώς επίσης παρέχει και νομικές συμβουλές σε εξωδικαστικό επίπεδο, σε εξειδικευμένους τομείς δικαίου.

Η εμπειρία της παρουσίας μας στο εξωτερικό για σχεδόν 8 χρόνια, είναι σημαντικός παράγοντας, ώστε να αντιμετωπίζουμε με τον πιο κατάλληλο τρόπο τους εντολείς μας, που βρίσκονται στο εξωτερικό, γνωρίζοντας την κουλτούρα, τη νοοτροπία και τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Η επιτυχία μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ικανότητά μας να παραμένουμε προσηλωμένοι στο συμφέρον των εντολέων μας, ενώ παράλληλα πολιτική του Γραφείου μας είναι η αδιάκοπη προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων τους.

Δεν αντιμετωπίζουμε τους εντολείς μας ως αριθμούς, αλλά επιδιώκουμε το χτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης που να διαρκεί.

Οι εντολείς μας ήρθαν σε εμάς γιατί θέλουν Δικηγόρους που είναι εύκολα και άμεσα προσβάσιμοι, αλλά και σε θέση να παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές για τα νομικά τους θέματα.

Οι εντολείς μένουν σε μας γιατί χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους, έχοντας δεσμευτεί για την υποστήριξή τους, ανά πάσα στιγμή, όποτε μας θελήσουν.

Για να συνεργαστείτε με το Γραφείο μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευελιξία

Το κύριο πλεονέκτημά μας είναι η ευελιξία του Γραφείου μας από το οποίο λείπουν τόσο οι γραφειοκρατικές και οι χρονοβόρες διαδικασίες μίας μεγάλης δικηγορικής εταιρείας, όσο και η απρόσωπη σχέση με τους εντολείς.

Τούτο έχει ως φυσικό επακόλουθο τη διατήρηση των εντολέων μας μέχρι σήμερα, οι οποίοι επιμένουν να μας επιλέγουν για τις νομικές τους υποθέσεις, αφού εκτός της ποιότητας των νομικών υπηρεσιών, που λαμβάνουν, έχουν και διαρκή ενημέρωση σε κάθε στάδιο εξέλιξης της υπόθεσής τους με όλα τα τεχνολογικά μέσα, που διαθέτει το Γραφείο μας.

Κύριο συστατικό της επιτυχίας μας

…είναι η παρακολούθηση της τεχνολογίας και η χρήση της σε ένα ευρύ πεδίο, δηλαδή τόσο για την υποστήριξη και έρευνα των επιμέρους θεμάτων μίας υπόθεσης, όσο και για τη συνεχή ενημέρωση των εντολέων μας για την πορεία της υπόθεσής τους.

Η υψηλή ποιότητα των νομικών μας υπηρεσιών, η έμφαση στον σωστό σχεδιασμό της κατάλληλης στρατηγικής και στην ενημέρωση του κάθε εντολέα μας ξεχωριστά για τις υποθέσεις που έχει αναλάβει το Γραφείο μας, με συνεχείς ενημερώσεις (email, γραπτά μηνύματα-SMS, τηλεδιασκέψεις μέσω Skype, τηλεφωνικά) εξασφαλίζουν το κύρος του Γραφείου «Αναγνωστόπουλος & Συνεργάτες».

Το Γραφείο μας είναι περήφανο για τις αποτελεσματικές μεθόδους που χρησιμοποιεί. Αυτό έχει ως φυσικό επακόλουθο οι εντολείς μας να μένουν πάντοτε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες, που προσφέρουμε. Και αυτό γιατί τους παρέχουμε το ιδανικό γι’ αυτούς αποτέλεσμα, μένοντας σταθεροί στα όσα έχουμε συμφωνήσει εξ αρχής μαζί τους και πάντα με διαφάνεια!

Ακολουθούμε τη σημερινή τεχνολογία σε όλους τους τομείς και παράλληλα χρησιμοποιούμε όλα τα διαθέσιμα τεχνολογικά εργαλεία, ώστε να παρέχουμε στους εντολείς μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην εφαρμογή της πρακτικής του νόμου.

Οι Στόχοι μας

Στη σύγχρονη εποχή που διανύουμε, με την έκρηξη της τεχνολογίας και του διαδικτύου, εκτός των άλλων δεν υπάρχουν σύνορα και στο χώρο της δικηγορίας.

Εμείς επιλέγουμε προσεκτικά τους συνεργάτες του Γραφείου μας και διαθέτουμε ένα δίκτυο συνεργατών δικηγόρων σε όλες τις μεγάλες πόλεις τις Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιόνια Νησιά, Κυκλάδες κ.λ.π.), αλλά και στο εξωτερικό. Γι’ αυτό είμαστε πάντοτε σε θέση να διεκπεραιώσουμε με συνέπεια τις υποθέσεις, που αναλαμβάνουμε.

Στοχεύουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας νομικών υπηρεσιών και άμεσης εξυπηρέτησης των εντολέων μας όταν απευθύνονται σε μας.

Όντας Γραφείο που σέβεται τον εαυτό του, δεν θα μπορούσαμε να μην παρακολουθούμε τις σύγχρονες εξελίξεις, από τις οποίες επηρεάζεται και η άσκηση της δικηγορίας.

Προχωράμε μπροστά ακολουθώντας τις εξελίξεις εκτός των άλλων και με εξωστρέφεια, διατηρώντας παράλληλα τον χαρακτήρα, που έχει το Γραφείο μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του.

Σχεδιάζουμε τη στρατηγική της υπόθεσής σας μαζί σας, φροντίζουμε για την αποτελεσματική εκπροσώπησή σας και δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσάς.

Όλα τα παραπάνω μας δίνουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Για να μάθετε περισσότερα για το Γραφείο μας, σας καλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

31-33 Gounari str., Patra, Greece

Γούναρη 31-33, Πάτρα

+30 2610 224903

+30 2610 224909

[email protected]